Göz Makyajı Öneriler, Göz Makyajı İpuçları, Göz Makyajı Teknikleri, Göz Makyajının İncelikleri
Yazının kategorisi Kadın ve Güzellik
Rengi mavi, kahverengi, ela ya da yeşil hangi renk olursa olsun, gözler ruha açılan, kişiliği ve duyguları açığa vuran pencerelerdir. Üzüntü ve melankoli kadar mutluluk ve sevinci de açığa çıkarırlar. Tanıdığımız ve sevdiğimiz insanların dalgın, muzip ya da gizemli yanlarını ele verir gözler.
Gözler bakışlarla bir çok gizemli şeyi anlatmamızı sağlar. Bir göz kırpış bir başkası için özel kimi zamanda unutulmaz bir hatırayı canlandırır. Gözler flört döneminde büyük bir rol oynar. Çizgi filmler ve eski filmler, kadınların uzun ve kara kirpikleriyle göz kırpıp erkekleri nasıl cezp ettiklerini anlatırlar. Gözün anlamını bu kadar anlattıktan sonra sıra geldi Göz Makyajının inceliklerine…
Rimel Kullanımı:
Rimel seçerken bir çok markanın farklı farklı özelliklere sahip rimelleri seçiminizde büyük rol oynarlar. Genişliğinden boyuna, tonundan, suya dayanıklılığına ve daha çok kıvrımlaştırmasına kadar her maskara kendine has farklı bir özellik sunar. Kirpiklerinizi göz önünde tutarak, ihtiyacınıza en uygun ürünü seçiniz.
Kötü bir görünüm veren metal kirpik makaslarından kullanmak istemiyorsanız, gerçek kıvrım sağlayan ürünleri tercih ediniz. Siyah, kahverengi, lacivert olmak üzere istediğiniz rengi seçebilirsiniz. Bu kadar çok çeşit mevcutken, makyaj setinize birkaç rimel daha ekleyip görünümünüzü sık sık değiştirebilirsiniz.
Genellikle, rimeli iki kat sürmek gözünüze farklı ve çekici bir görünüm vermeye yeterdir. Kirpiklerde topaklanmayı önlemek için bir kez sürüp kurumasını bekledikten sonra ikinci katı da sürebilirsiniz. Rimel göz kapağınıza kazara bulaşırsa, silme çubuğu kullanabilirsiniz.
Göz Kalemi:
Gözlerinizi belirginleştirmek için, siyah, kahverengi, haki, lacivert renklerindeki göz kalemlerinden faydalanabilirsiniz. Göz kalemini yada likit kalemi doğru bir biçimde uygulamak için, göz kapağınızı kenardan dışa doğru çekip düz bir çizgi biçiminde göz kapağınıza uygulayın. Düz bir çizgi oluşturmanız için kalemi göz kapağınız üzerinde içerden dışarı doğru uygulamalısınız.
Ne kadar sürdüğünüze dikkat edin çünkü ince bir çizgi yeterli olacaktır. Daha çarpıcı bir görünüm için, daha kalın ve koyu sürmeniz önerilir.






September 23rd, 2008 at 7:02 am
Gözü çok güzel anlatmışsınız. Umarız bunu eşlerimiz de okur da gözlerimizin değerini bilirler.
September 23rd, 2008 at 7:03 am
Doğla maviş maviş gözlerimin olmasını çok isterdim. Lenslerden bahsetmiyorum. Doğal mavi renkli gözlerdennnnn.
September 29th, 2008 at 1:57 pm
süper teknikler…teşekkür ederiz…
October 3rd, 2008 at 3:29 pm
gözler süpper yhaaa
October 15th, 2008 at 7:51 am
yha böle anlatması kolay ama anlatıldığı kadar kolay olmuo yapmak…
October 17th, 2008 at 7:09 am
Bence daha güzel fotolarda koyi bilirdiniz??? Çünkü 1 tane fotodan ne öğrenilcek ki ve vidioda koya bilirdiniz???????????
October 19th, 2008 at 10:16 am
ya esas güzelde ben su eyelineri cekmesini beceremiyorum galiba ömrüm boyuncada beceremiyecegim olsun bende böyle idare ederim
October 19th, 2008 at 10:18 am
ben sarisinim gözlerim kahve rengi nasil bir makyaj gider dersiniz bana fikri olan varmi
November 9th, 2008 at 3:54 am
TŞK EDRZZZZZZZZZ
November 15th, 2008 at 5:43 am
bu kadarcıkmı yaa
January 2nd, 2009 at 6:04 am
ya anlaşılmıyo tam olarak
April 10th, 2009 at 12:12 pm
bence yeterli anlatılmıyo ama daha çok ip uçları ve kolay makyaj yapımıda anlatılmalı
April 26th, 2009 at 3:44 am
daha çok açıklama olsa daha hoş olur
August 20th, 2009 at 6:25 am
bence orda koyulan goz makyajı resmı anlatıldıgı kadarıyla cok basit kacmıs daha guzel bı goz makyajı olan bayan koyabılırdınız….. yada bir vıdeo olabılırdı ..
September 24th, 2009 at 9:53 am
harika
November 2nd, 2009 at 10:49 am
ayrıntılı değil anlatımı klasik bilinen tarzda,herkes biliyor bunu daha püf noktalar anlatılabilirdi..video çok daha iyi olurdu.
November 28th, 2009 at 5:50 pm
bılgılerınızı bızlerle paylastıgınız ıcın tesekkur eder basarılarınızın devamını dılerım
December 13th, 2009 at 4:20 pm
resimler üzerinden açıklama yapılabilir yada video ile anlatılanları hepimiz az çok biliyoruz, uygulamalı olsun bence
February 7th, 2010 at 10:10 am
bu mılet ıyıce delırmıs bu ne bıcım foto koymuslar yhanı evde sırf su bıhterle behlulun yuzunden askı memnu yu ızleyemıyorum yhanı lutfen bıradaha terbıyelı olunnnnn
(bıhter behlul size seslenıyorum)……….
February 7th, 2010 at 10:13 am
bence daha ayrıntılı olsaydı daha ıyı olurdu yazı veye resımle degılde uygulamalı olsaydı daha faydalı olurdu
ayrıca hazırlayanlara cok tesekkurler